fbpx

AI i jura – Hvordan bruger vi det? Og hvilke muligheder og udfordringer ser vi i udviklingen?

AI i jura - Hvordan bruger vi det? Og hvilke muligheder og udfordringer ser vi i udviklingen?

I dagens afsnit følger vi op på vores “spådomme” for hvordan AI kommer til at påvirke både vores fag, men også vores private liv, som vi kom med i sidste sæson af podcasten.

Det går stærkt, det går faktisk rigtig stærkt og siden vi talte om det sidst er der sket meget. Vi ser det i høj grad som en positiv udvikling og vi kommer nærmere ind på hvordan vi selv bruger AI tjenester som ChatGPT 4.5 og Bing.

Vi kommer også ind på hvilket udviklingspotentiale vi ser for AI i jura. I kraft af den hurtige udvikling, er vi dog også som advokater opmærksomme på de risici, der er forbundet med at bruge generativ AI i stadig flere kontekster.

Lovgivningen er endnu ikke gearet til at regulere brugen af de tjenester der kommer på markedet, eller hvordan de udvikles og trænes. Der er allerede blevet sat spørgsmålstegn ved ophavsret, datasikkerhed og ansvar.

Derfor kommer vi også omkring EU’s AI forordning og deler et par eksempler på, hvordan teknologien kan misbruges af f.eks. hackere.

Og så kommer vi selvfølgelig med en opfølgning på sagen om robotadvokaten.

Kontakt os

Hvis du har brug for rådgivning, kan du med fordel benytte kontaktformularen nedenfor og beskrive dit problem kort, så vil vi vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt. Vedrører din sag konkurs eller konkursbegæring? Så skriv til konkurs@mlaw.dk