Er du vores nye holdspiller?

Vi søger PT IKKE nye medarbejdere – men nedenfor kan du se vores seneste søgning. Vi siger aldrig nej til en uopfordret ansøgning.

Hos Mieritz Advokatfirma søger vi flere medarbejdere til vores helt unikke hold. Vi søger en fuldmægtig som har en naturlig nysgerrighed for juraen, den kommercielle rådgivning og som elsker vidensdeling. Du kan være ny fra universitetet eller have erfaring fra en tidligere stilling.

Vi søger en person, der med engagement og dygtighed kan varetage bl.a. følgende opgaver:

✅ Privatretlige forhold
✅ Retssager (proces)
✅ Insolvens
✅ Vidensdeling ved artikler, foredrag og podcast
✅ Juridiske undersøgelser
✅ Sparring med øvrige jurister
✅ Selvstændig sagsbehandling og direkte klient kontakt

Hos Mieritz Advokatfirma er målsætningen ikke blot at være det foretrukne advokatfirma for vores kunder, men også for vores medarbejdere. Derfor stiller vi høje krav til os selv og til dig. For at komme i betragtning til stillingen skal du derfor uden tøven kunne genkende følgende egenskaber hos dig selv:

✅ Du elsker at dele din viden
✅ Du er fagligt dygtig
✅ Du har en kreativ side
✅ Du er en sympatisk og social person
✅ Du er en ansvarlig holdspiller og god kollega

Vi prioriterer ovennævnte naturlige egenskaber væsentligt højere, end dine hidtidige erfaring. Det vigtigste for os er din tilgang til mennesker – din evne og lyst til at indgå som en holdspiller.

Mieritz Advokatfirma gør tingene i øjenhøjde. Vi tror på vidensdeling med vores kunder og samarbejdspartnere og tager gerne alle kommunikationsplatform i brug, herunder SoMe, videoer, podcast m.m. Det vil være en fordel at du har lyst til at være en del heraf.

Vi tilbyder en fleksibel og dynamisk arbejdsplads, Køges bedste havudsigt, samt mulighed for hjemmearbejde efter aftale.

Stillingen er som udgangspunkt tiltænkt at være en fuldtidsstilling, men vi tilpasser os gerne den rette kandidat.

Løn- og arbejdsvilkår aftales nærmere og vil matche dine kvalifikationer.

Tiltrædes august/september Hvis du er den vi søger, så send en ansøgning til info@mlaw.dk (skriv ”fuldmægtig” i emnelinjen) og vedlæg CV, karakterudskrift, evt. udtalelser og andre relevante dokumenter.

Der er ingen ansøgningsfrist – vi ansætter når vi har fundet den rette.

Vi opfordrer derfor alle interesserede til at sende ansøgning m.m. hurtigst muligt, idet vi løbende indkalder til samtaler.

Har du spørgsmål?
kontakt venligst Advokat Jesper Køppen Fenger-Mieritz
📧 jkm@mlaw.dk
☎️ 26834060

Kontakt os

Hvis du har brug for rådgivning, kan du med fordel benytte kontaktformularen nedenfor og beskrive dit problem kort, så vil vi vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.