fbpx

Hvordan er arvereglerne ved bolig i udlandet?

hvad er arvereglerne i udlandet? Høre podcasten og få råd til arvereglerne i en række konkrete lande
https://open.spotify.com/episode/6hBDs9S41tjViGoW9foxGO?si=it01Q5FzTai1zdNZNINQag

Har du en feriebolig i udlandet? Eller andre aktiver som bil, pension, bankkonti eller andet?

Så skal du høre denne podcast, hvor vi gennemgår arvereglerne. For det er ikke helt så lige til og der kan være store nationale forskelle. Vi giver råd, vejledning og et indblik i hvordan vi som advokater kan hjælpe med processen.

Det kan betale sig at gå det efter før det er for sent, for det kan give store udfordringer og blive en meget lang proces, hvis man ikke er opmærksom på de juridiske forskelle i de forskellige lande.

Et testamente kan eksempelvis vise sig ikke at være gyldigt, hvis man er blevet gift imens man var bosat i et andet land. Man kan have testamenter i flere lande der strider mod hinanden. Det kan blive en lang og dyr proces hvis man ikke har sat sig ind i arvereglerne i det land man har aktiver i.

Mange andre lande er ikke så langt fremme som Danmark, i forhold til digitalisering af dokumenter. Det kan vise sig at være meget besværligt at skulle opspore fysiske dokumenter og konkrete notarer i andre lande. Når der så også skal laves oversættelser af de dokumenter, kan det også blive bådet besværligt, tidskrævende og dyrt.

Vi gennemgår reglerne for Spanien, Tyskland, England og Frankrig.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning, så kontakt os endelig.

 

Kontakt os

Hvis du har brug for rådgivning, kan du med fordel benytte kontaktformularen nedenfor og beskrive dit problem kort, så vil vi vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt. Vedrører din sag konkurs eller konkursbegæring? Så skriv til konkurs@mlaw.dk