fbpx

Vi taler med Michael Hansen om iværksætteri, ledelsesudvikling og adfærdsdesign

Det er et nyt år og i vores første podcast i 2024 har vi inviteret Michael Hansen til en inspirerende samtale om ledelse.

Michael er tidligere professionel golfspiller, iværksætter, coach, ekspert i ledelse og adfærd og forfatter til bogen “Det skulle de have lært os i 6. klasse – De 4 hjørnesten til personligt lederskab”.

Michael og Jesper taler om hvad der inspirerede Michaels karriereskifte fra golf til coaching og hvilke erfaringer fra sportens verden der kan overføres til ledelse og adfærdsdesign.

Med udgangspunkt i Michaels bog, taler Jesper og Michael om vigtigheden i personligt lederskab og hvilke udfordringer der ligger for især ejerledere, i forhold til at opnå positiv forandring.

Hvordan får man ændret adfærden hos sine medarbejdere, på en varig og effektiv måde der giver resultater? Hvordan leder man på tværs af generationer? Hvad er en af de største misforståelser Michael møder, når han arbejder med ledere?

To vigtige pointer fra en yderst inspirerende samtale:

– Adfærdsændringer tager tid og starter med dig.

– “du kan ikke lede andre før du kan lede dig selv”.

Læs mere om Michaels bog her: https://bymichaelhansen.com/bog/ Find bogen her:

I print: https://www.saxo.com/dk/det-de-skulle…

Lydbog: Søg på “Det skulle de have lært os i 6. klasse” på din foretrukne lydbogsplatform.

 

Kontakt os

Hvis du har brug for rådgivning, kan du med fordel benytte kontaktformularen nedenfor og beskrive dit problem kort, så vil vi vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt. Vedrører din sag konkurs eller konkursbegæring? Så skriv til konkurs@mlaw.dk