fbpx

Vores nye løsning til virksomheder – erhvervsrådgivning på abonnement

hør mere om vores nye tilbud til virksomheder. Erhvervsrådgivning på abonnement

Vi har fået et nyt produkt på hylden her hos Mieritz Advokatfirma og det har vi glædet os til at fortælle om!

I denne episode af podcasten taler Jesper og Christina om hvad vi mener når vi tilbyder “advokat på abonnement” og hvorfor vi mener det er den rigtige løsning for vores kunder.

Advokatbranchen er kendt for at være traditionsbundet og konservativ og det vil vi udfordre. Det er helt normalt for virksomheder, at hyre eksterne konsulenter eller bureauer til eksempelvis markedsføring eller bogføring – så hvorfor ikke gøre det samme med en advokat?

Vi oplever at den største barriere er at det er svært at gennemskue hvad det koster at gå til en advokat, derfor tør man ikke spørge.

Det gør vi op med, ved at tilbyde erhvervsrådgivning til en fast pris hver måned. Så kan virksomheden kontakte os når behovet opstår og vi kan yde den bedste rådgivning, fordi vi kender virksomheden og kommer med ind over fra starten.

Lyt med og hør mere om ordningen i podcasten.

Er du blevet nysgerrig på erhvervsrådgivning på abonnement, så læs mere og book et møde her.

Kontakt os

Hvis du har brug for rådgivning, kan du med fordel benytte kontaktformularen nedenfor og beskrive dit problem kort, så vil vi vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt. Vedrører din sag konkurs eller konkursbegæring? Så skriv til konkurs@mlaw.dk