fbpx
InkassoErhverv

Hjælp til Inkasso

Hos Mieritz Advokatfirma er vi meget bevidste om, at dårlige betalere er et alvorligt problem for en virksomhed, og vi har derfor konstant fokus på at gøre vores inkassoproces strømlinet, effektiv og hurtig – uanset beløbets størrelse.
Kontakt osLæs mere

Få styr på dine dårlige betalere

Det kan gøre rigtig ondt i likviditeten, hvis dine kunder ikke betaler sine regninger. Mange virksomheder glemmer at sende rykkere ud og får simpelthen ikke indkasseret sine penge.
Her på siden har vi besvaret de oftest stillede spørgsmål om inkasso.
Har du brug for hjælp til inkasso eller spørgsmål til din konkrete sag, så kontakt os.

Hvornår skal en manglende betaling til inkasso?

Når en kunde ikke betaler en faktura, selvom forfaldsdatoen og dermed betalingsfristen er overskredet, kan sagen overdrages til inkasso hos Mieritz Advokatfirma.

Vi sender en inkassovarsel til debitor (skyldneren), som herefter får en frist til at betale det skyldige beløb. Hvis debitor ikke betaler inden fristens udløb, vil sagen blive taget videre til inkasso.

Hvad koster inkasso igennem en advokat?

Det koster dig som udgangspunkt ikke noget. Det gebyr der bliver pålagt en inkassoproces, bliver i sidste ende dækket af den dårlige betaler.

Derfor kan du trygt sende sagen videre til os.

Hvordan foregår inkasso?

Når en kunde overskrider betalingsfristen en faktura, kan sagen overdrages til inkasso.

Der sendes en inkassovarsel til debitor (skyldneren), som herefter får en frist til at betale det skyldige beløb. Hvis debitor ikke betaler inden fristens udløb, vil sagen blive taget videre til inkasso.

 

Hvis debitor fortsat ikke betaler, sendes et inkassobrev. I brevet informeres debitor om, at sagen nu er taget til inkasso, at beløbet straks skal betales, og at sagen vil blive indbragt for retten, hvis debitor ikke betaler inden 10 dage.

 

Kan debitor på grund af økonomiske vanskeligheder ikke kan betale hele beløbet på én gang, får debitor mulighed for at underskrive en erklæring på, at debitor skylder dig pengene. Efter aftale med dig, kan der herefter indgås en afdragsordning med debitor.

 

Hvis debitor stadig ikke betaler, skal sagen i fogedretten.

Vi møder i videst muligt omfang på dine vegne ved fogedretsmøder, og vil i nødvendigt omfang foretage udlæg i debitors ejendele, til sikkerhed for debitors betaling af det skyldige beløb.

Hvornår kommer en dårlig betaler i RKI?

Kort tekst her…

En inkassoproces medfører ofte en stort psykisk pres på debitor

Mange debitorer er i forvejen dårlige betalere, og deres økonomiske situation føles måske ugennemskuelig eller håbløs. Et sådant pres er derfor sjældent hensigtsmæssigt, ej heller med hensyn til inddrivelsen af tilgodehavendet.

Hos Mieritz Advokatfirma tilsigter vi at føre en menneskelig men bestemt inddrivelsesproces, da hjælpsom dialog i kombination med varslet konsekvens efter vores erfaring medfører de bedste resultater.

Se video - Vi er på din side

Kontakt os

Hvis du har brug for rådgivning, kan du med fordel benytte kontaktformularen nedenfor og beskrive dit problem kort, så vil vi vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt. Vedrører din sag konkurs eller konkursbegæring? Så skriv til konkurs@mlaw.dk