fbpx

Vores specialer er ting vi går op i

Vi rådgiver inden for en række områder med stor fokus på vores klienters ønsker. Vi har en særlig interesse i iværksætteri, rådgivning til ejerledere samt fast ejendom.

Vi vil opbygge et ærligt, gennemsigtigt og tillidsfuldt samarbejde baseret på fælles forståelse

Vi ser alt for ofte, at virksomheder og privatpersoner kommer galt afsted, fordi de forsøger at løse deres udfordringer selv. Vores mål er at give viden, der ruster til, at håndtere udfordringer effektivt, undgå konflikter og få forståelse for hvornår der skal søges rådgivning hos os. Vi er åbne om sagens omfang og pris og giver altid en ærlig vurdering af, om der er en sag eller om det ønskede resultat er opnåeligt.
Vores fagområder

Rådgivning af højeste kvalitet

Advokat og erfaren iværksætter, Jesper Køppen Fenger-Mieritz, står klar med et udvalgt team af medarbejdere, der brænder for deres hverv, og som glæder sig til at give firmaets klienter – nye såvel som gamle – den bedst mulige oplevelse. Mieritz Advokatfirma kan i kraft af et ungt og agilt team byde på rådgivning i øjenhøjde og med fokus på dine behov, og har samtidig den nødvendige erfaring og møderet til at tage din sag hele vejen til Højesteret, hvis det bliver aktuelt for dig. Mieritz Advokatfirma tilbyder fortsat rådgivning af højeste kvalitet inden for en bred vifte af områder, herunder erhvervsretlige sager samt bistand med ejendomshandler, testamenter, ægtepagter mv.
Se medarbejdere

Behov for juridisk bistand?

Såfremt du måtte have et behov for juridisk bistand, kan du ringe til Mieritz Advokatfirma på vores nye telefon 32 42 64 00 for en uforpligtende drøftelse. Mieritz Advokatfirmas nye lokaler er beliggende på adressen Baltic Kaj 1, 2., 4600 Køge, hvor vi ser frem til at byde på en kop kaffe og en snak.

Kontakt os

Hvis du har brug for rådgivning, kan du med fordel benytte kontaktformularen nedenfor og beskrive dit problem kort, så vil vi vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt. Vedrører din sag konkurs eller konkursbegæring? Så skriv til konkurs@mlaw.dk