fbpx

Hvordan skal dit sidste farvel se ud?

Adjø er i studiet til en snak om det sidste farvel og den svære samtale om døden

Hvordan skal dit sidste farvel se ud? Skal det hele overlades til dine efterladte? Hvad med dine personlige oplysninger og din arv?

For rigtig mange af os er det en svær samtale at have og det resulterer desværre i, at de efterladte står tilbage med en masse beslutninger og en masse tvivl omkring, hvordan den rigtige afsked skal se ud.

Det bliver Christina også mødt med i sin dagligdag, når hun rådgiver om testamente og fremtidsfuldmagt.

Så hvordan kan man gøre det lettere at få taget stilling – både selv og i samtale med sine pårørende? Det taler vi om i dagens podcast, hvor Kasper Holst Wochner fortæller om appen Adjø.

Med ønsket om at gøre det let at skrive ønsker ned, når de opstår naturligt i samtalen og at tage presset af “den svære samtale”, har teamet bag Adjø udviklet en gratis app, hvor du kan indtaste ønsker til din begravelse/bisættelse, oprette fremtidsfuldmagter og børnetestamenter.

Deres budskab om at nedbryde tabuet omkring døden og barriererne omkring at gøre noget ved det, har vi som partnere på appen, støttet op om fra starten. For det noget vi gerne ser at flere gør, både for deres egen og deres efterladtes skyld.

Lyt med og få inspiration til muligheder og forhåbentlig mod på at tage samtalerne i god tid. Er du nysgerrig på, hvad du kan bruge Adjø til? Læs mere her: https://www.adjo.dk/

Adjø er i studiet til en snak om det sidste farvel og den svære samtale om døden

Kontakt os

Hvis du har brug for rådgivning, kan du med fordel benytte kontaktformularen nedenfor og beskrive dit problem kort, så vil vi vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt. Vedrører din sag konkurs eller konkursbegæring? Så skriv til konkurs@mlaw.dk