fbpx

Interview med iværksætter Thomas Rolin vol. 2

interview med iværksætter Thomas Rolin fra Fundbricks

I dagens afsnit er Thomas Rolin endnu engang gæst i studiet. Siden sidst er der sket meget for Thomas og Fundbricks og Thomas breaker også spændende nyt på den front!

Hvor er Thomas og hans projekter i dag? Hvordan har det været at drive start-up igennem corona, krig og inflation? Og endda få succes med det?

Thomas og Jesper taler om iværksætteri, work/life balance, om vigtigheden i at have passion for projektet og om de begrænsninger iværksættere kan møde i Danmark.

Thomas fortæller også at omstille sig, være ærlig omkring udfordringer for at give investorerne ro i maven og udvide til et nyt område at drive forretning i, nemlig vedvarende energi.

Et tip fra Thomas: Få styr på kontrakter og aftaler fra start. Bliv enige med dine samarbejdspartnere om endemålet og strategien for at nå det. Så undgår du ubehagelige overraskelser hen ad vejen.

Thomas breaker at Fundbricks har udvidet til Sverige, Spanien og snart hele Europa som crowdfunding platform. De er også udvidet til vedvarende energi.

Jesper og Thomas kommer også omkring deres egne tanker omkring iværksætteri og vigtigheden af work/life balance.

“Det er forkert at bruge 100 timer om ugen på at arbejde. Du skal have passion for projektet. Hvis du ikke har hjertet med, så knækker du nakken på det. Du skal være glad for at gå på arbejde hver dag – ellers skal du ændre noget!”

En peptalk om hvordan passion, personlig udvikling og iværksætteri går hånd i hånd.

Se podcasten her

Kontakt os

Hvis du har brug for rådgivning, kan du med fordel benytte kontaktformularen nedenfor og beskrive dit problem kort, så vil vi vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt. Vedrører din sag konkurs eller konkursbegæring? Så skriv til konkurs@mlaw.dk