fbpx

Hvad kan du bruge persontyper til i dit arbejde?

Hvordan kan kendskab til persontyper optimere dine resultater?

Som advokater oplever vi ofte, at det klienten beder om, ikke er det de reelt har behov for. Der er det vores opgave at afdække, hvad der vil give klienten det bedste resultat og et af de værktøjer vi bruger til det er persontyper.

At kunne identificere en persontype gør det muligt at tilpasse kommunikationen med vedkommende, så begge parter kan få det bedste resultat.

Det er ikke kun i vores fag at arbejdet med persontyper benyttes. Det har længe været anvendt i forbindelse med rekruttering af nye medarbejdere. Men også for ledere kan det være gavnligt at kende til persontyper.

Det gør det lettere at tilpasse kommunikationen til den enkelte medarbejder og sikre at eksempelvis overlevering af opgaver sker på den bedst mulige måde.

Jakob Bjerre har længe undervist i persontyper og bruger det dagligt i sit eget arbejde. I podcasten taler han med Jesper om hvad persontyper er, hvordan det kan anvendes i relationer og så kommer vi ikke udenom, hvordan udviklingen inden for AI kan komme til at påvirke feltet.

 

Hvordan kan kendskab til persontyper optimere dine resultater?

Kontakt os

Hvis du har brug for rådgivning, kan du med fordel benytte kontaktformularen nedenfor og beskrive dit problem kort, så vil vi vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt. Vedrører din sag konkurs eller konkursbegæring? Så skriv til konkurs@mlaw.dk