fbpx

Iværksætterne bag Eluminate

Samtale med iværksætterne bag Eluminate

Vi er tilbage med endnu en inspirerende iværksætterfortælling. I dagens afsnit taler vi med Kim og Anders fra Eluminate og vi kommer vidt omkring. Fra ikke at føle man passer ind i de “traditionelle” store virksomheder, til et ønske om at starte selv og faktisk få rykket på den grønne omstilling.

Hos Eluminate arbejder de passioneret med at sætte fart på de helt store dagsordner. Der skal arbejdes mere effektivt og der skal vidensdeling til, for at opnå hurtigere resultater.

Kim og Anders fortæller om at starte som iværksættere senere i livet og den værdi de ser ved, at have erfaring med i baggagen.

Vi kommer også omkring de vigtige overvejelser der ligger i at indgå i et partnerskab. Man skal turde at være ærlig – især omkring tidshorisonten for partnerskabet og hvordan man kommer ud af det igen.

Det kræver klare linjer, god kommunikation og at kunne finde værdien i uenigheder.

 

Samtale med iværksætterne bag Eluminate

Kontakt os

Hvis du har brug for rådgivning, kan du med fordel benytte kontaktformularen nedenfor og beskrive dit problem kort, så vil vi vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt. Vedrører din sag konkurs eller konkursbegæring? Så skriv til konkurs@mlaw.dk