fbpx

Hvad er vanvidskørsel?

I denne episode af vores podcast, taler vi om vanvidskørsel. Vi dykker også ned i Højesterets kendelse fra oktober 2021, om konfiskering af et køretøj på baggrund af vanvidskørsel. Det særlige ved kendelsen er, at køretøjet ikke var ejet af føreren af bilen, men derimod et leasingselskab. Højesteret stadfæstede altså muligheden for at konfiskere biler der ikke tilhører føreren af køretøjet. Derved er reglernes brug blevet udvidet væsentligt.

I podcasten giver vi vores tanker omkring brugen af reglerne og Højesterets nye tolkning af dem. Vi taler om hvad du kan gøre som ejer af bilen og hvad du som arbejdsgiver skal være opmærksom på.

Vi har også skrevet en opdateret artikel, der fokuserer på hvad du kan gøre som arbejdsgiver, for at sikre dig mod tab i forbindelse med vanvidskørsel. Den kan du læse her.

Lad os høre fra dig!

I vores podcast taler vi om alt fra iværksætteri til jura, forretningsforståelse og alt midt imellem. Du kan lytte til alle episoderne på Spotify, Apple eller Google.

Har du forslag eller ønsker til emner vi skal vende i podcasten? Så kontakt os endelig på info@mlaw.dk.

Kontakt os

Hvis du har brug for rådgivning, kan du med fordel benytte kontaktformularen nedenfor og beskrive dit problem kort, så vil vi vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt. Vedrører din sag konkurs eller konkursbegæring? Så skriv til konkurs@mlaw.dk